Szczegóły dotyczące projektu, w tym konkursu dla seniorów, zamieścimy pod koniec kwietnia. Z działaniami startujemy w maju! Liczymy na Wasz udział.

Mamy nadzieję, że spotkamy się również w plenerze.

Podstawy fotografii – nigdy nie jest za późno na rozwijanie pasji. Niech nam o tym przypomni nasze fundacyjne motto – siła zmiany! Z radością rozpoczynamy projekt finansowany ze środków Fundacji ARP. Pokażemy Wam, że wolny czas można wypełnić nową pasją. I wcale nie trzeba wyjeżdżać na drugi koniec świata. Rozejrzyjcie się po Waszej okolicy. Okaże się, że miejsce, w którym mieszkacie kryje wiele sekretów. Warto więc wziąć aparat (wystarczy smartfon) i zacząć fotografować, a znane okolice zobaczymy w zupełnie nowym świetle. Zapraszamy do wspólnej zabawy. Na początek Paweł Horąży, pasjonat fotografii i twórca kanału „Fotografia jest fajna” na You Tube wprowadzi nas w podstawy fotografowania. W kolejnych odcinkach wraz z Dorotą Milerowicz zaprosi nas na bardzo ciekawe – fotograficzne spacery.

Projekt finansowany ze środków Fundacji ARP.